eco2boats logo

De volgende boot generatie
Ocean 8 project

DUUZAAM

Het Ocean 8 project is ontworpen en gebouwd voor een duurzame toekomst. Circulair, recycleerbaar en een ecologische boot gebouwd met 100% natuurlijke vezels.

ZORGENVRIJ


Sterk, duurzaam, een hoogwaardig innovatief bio-vezel-composiet, veel gebruikt in raceauto's, maakt het tot de modernste motorboot tot nu toe.

CLEAN


Een krachtige motor zorgt voor 
een opwindende ervaring, terwijl een elektrische motor vervuiling en lawaai elimineert en niets achterlaat behalve je kielzog.

De ecologisch generatie

Vlasweefsels bieden unieke eigenschappen zoals een hoge geluidsisolatie, verhoogde trillingsdemping, niet-catastrofaal crash gedrag, specifieke buigstijfheid en weerstand tegen vermoeidheid.

VLAS

BIO COMPOSITE

Biomimicry is een benadering gericht op "varianten”, 100 miljoen jaar getest door de natuur. De boot is in feite een kunstmatige bladstructuur.

BASALT

Basalt weefsels bieden uitstekende eigenschappen die beter zijn dan glasweefsels, zoals sterkte, stijfheid, schok- en trillingsdemping.

Voor een kijk achter de schermen van het engineering proces en vroege toegang tot toekomstige boten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We beloven dat we uw inbox niet zullen overspoelen.

 
 

Meer weten over dit project?

In samenwerking met

Flaxco

Flax fibers

Basaltex

Basalt fibers